Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Soundon New Energy verschijnt in 2021 CIBF tentoonstelling
Evenementen
Neem contact met ons op

Soundon New Energy verschijnt in 2021 CIBF tentoonstelling

2021-03-30

Het laatste nieuws van het bedrijf over Soundon New Energy verschijnt in 2021 CIBF tentoonstelling

   

laatste bedrijfsnieuws over Soundon New Energy verschijnt in 2021 CIBF tentoonstelling  0

 

            De 14de van de de Batterijtechnologie van China de Uitwisselingsconferentie (cibf2021) werd, door chemische en fysieke de machtsindustrievereniging van China wordt gesponsord, plechtig geopend in de Overeenkomst en de Tentoonstellingscentrum van Shenzhen op 19 Maart dat. Deze CIBF-tentoonstelling verzamelde meer dan 1000 exposanten van stroomopwaarts en stroomafwaarts van de nieuwe energieindustrie bij binnenlands en in het buitenland, zich concentreert op de globale uitstekende oplossingen van elektrisch voertuigbatterij, energieaccu, 3C-batterij, diverse materialen van de batterijkathode, productieuitrusting, macht en het systeem van de energieopslag. De Technologieco. van Soundonnew energy, Ltd (hierna als „nieuwe energie van Soundon wordt bedoeld“) stelt zijn nieuwe producten en multidimensionele matrijs van nieuwe energie voor, ruim aantonend de diversificatie en de productdifferentiatie van de nieuwe energie die van Soundon.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Soundon New Energy verschijnt in 2021 CIBF tentoonstelling  1

 

     Bij deze tentoonstelling, concurreren de leading-edge nieuwe energieproducten en de innovatieve technologieën bij binnenlands en in het buitenland om te verschijnen. De kathodematerialen van de Soundon trekken de nieuwe energie en de lithiumproducten de aandacht van vele ondernemingen in de industrie aan. Onder de 8 lithium ionenproducten, zijn de nieuwe kobalt-vrije batterijcel en de ultrahoge machtsbatterijcel (>40C) van de nieuwe energie van Soundon het hoogtepunt van de tentoonstelling geworden. De voordelen van het type van de energiekobalt van Soundon nieuwe vrije nieuwe die batterijcelproducten worden de aandacht van de gasten in het publiek aangetrokken met de andere zachte pakbatterij wordt vergeleken, die de voordelen van 15%-verhoging van energiedichtheid en 20%-vermindering van de kosten van de batterijcel heeft. Is de Soundon nieuwe energie een belangrijke kracht op het gebied van nieuwe energie met innovatieve technologie en uitstekende kwaliteit in de globale golf van „DE cobalt“ geworden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Soundon New Energy verschijnt in 2021 CIBF tentoonstelling  2

 

 

 

     De aan onderscheiden behoeften van klanten voldoen is het de dienstconcept de nieuwe energie van Soundon om zijn concurrentievermogen te consolideren en de gebruikerservaring te verbeteren. Op het gebied van kathodematerialen, produceren wij NMC-materialen, lithiummanganaat en LiFePo4-batterij. Elk systeem wordt onderverdeeld in verscheidene modellen volgens verschillende markteisen, die een supermarkt voor kathodematerialen vormen. De kathodemateriaal van de Soundon hangt het nieuwe energie de high-end lijn aan, en hoog materiaal 811 van de nikkelkathode bereikt massaproduktie. Momenteel, heeft de prestatiesindex van nieuwe de energiebal 811 van Soundon materiaal hetzelfde niveau van de producten van wereldklasse bereikt. Het heeft de klantencertificatie van uitstekende kwaliteit overgegaan en het proefonderzoek en de massaproduktie begonnen. Enig kristal 811 materiaal heeft uitstekende prestaties op hoge temperatuur en kan aan de behoeften van verschillende voltages voldoen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Soundon New Energy verschijnt in 2021 CIBF tentoonstelling  3

 

     Soundon systeem van R&D van de nieuwe energie het volledige van pakproducten verschillende ook klanten helpt paste behoeften aan. Het pakproducten van de Soundon keuren de nieuwe energie een verscheidenheid van verwarmende en koelsystemen goed om productdiversificatie te verbeteren. In de toekomst, zullen wij ons ook op de ontwikkeling van het modulaire pak van DE concentreren om de lichtgewicht en systeemveiligheid van de pakstructuur verder te verbeteren.

 

 

Op het gebied van de toepassing van de energieopslag en communicatie toepassing, heeft de nieuwe energie van Soundon energieopslag op grote schaal, van de opslag van de netenergie, verdeelde het systeemontwerp van de energieopslag en integratietechnologie, IDC en andere schakelaarruimte, basisstation, UPS-de technologie van de lithiumbatterij. De opslagproducten van de Soundon zijn de nieuwe energie met hoge veiligheid, met lange levensuur, hoog rendement en lage kosten de uitvoer naar overzee door hun eigen voordelen, leggend de toepassingsnetwerk van de energieopslag aan de wereld.

 

laatste bedrijfsnieuws over Soundon New Energy verschijnt in 2021 CIBF tentoonstelling  4

 

    Aangezien het innovatiehoogland van de intelligente industrie, de nieuwe energie van Soundon regelmatig het stadium van de platformontwikkeling heeft bevorderd, bouwde het nieuwe energie ecologische keten systeem op, en concentreerde zich bij de bouw van een meer toekomstgericht nieuwe ontwikkelingspatroon. Neemt de Soundon nieuwe energie zich aangezien de kern, met batterijbeheersysteem (de Technologie van Anhui Youdan), batterij recycling en materiële regeneratie (Hunan Hongjie) samenwerkt, en werkt met schuurmachine nieuwe milieuhygiëne om samen een open en geïntegreerde nieuwe kaart van de energiecyclus te vormen en een ecologische benchmark voor de nieuwe energieindustrie tot stand te brengen. In de toekomst, zal de nieuwe energie van Thornton zich op zeer belangrijk productprojecten, de industriesamenwerking versterken concentreren, en past de nieuwe de energieindustrie van hulpchina aan nieuwe normaal en de start in de post epidemische era aan.

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit NMC-Batterij Auteursrecht © 2016-2024 Soundon New Energy Technology Co,.Ltd. Alle rechten voorbehouden.