Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over OVERZEESE ELEKTRISCHE STAKINGENovereenkomst AAN AANKOOP 1.000 DE ELEKTRISCHE REEKSEN VAN DE BEDRIJFSVOERTUIGbatterij VAN DE TECHNOLOGIEco. VAN SOUNDON NEW ENERGY.
Evenementen
Neem contact met ons op

OVERZEESE ELEKTRISCHE STAKINGENovereenkomst AAN AANKOOP 1.000 DE ELEKTRISCHE REEKSEN VAN DE BEDRIJFSVOERTUIGbatterij VAN DE TECHNOLOGIEco. VAN SOUNDON NEW ENERGY.

2021-03-30

Het laatste nieuws van het bedrijf over OVERZEESE ELEKTRISCHE STAKINGENovereenkomst AAN AANKOOP 1.000 DE ELEKTRISCHE REEKSEN VAN DE BEDRIJFSVOERTUIGbatterij VAN DE TECHNOLOGIEco. VAN SOUNDON NEW ENERGY.

  LOS ANGELES, 25 Maart, 2021 – het Globale automobieloverzees van het technologiebedrijf Elektrisch, samen met zijn merkgebonden overzees-Aandrijving ® technologie – de geheime saus achter de leiding van het bedrijf binnen de elektrificatie van bedrijfsvoertuigen – zijn globaal bereik door de aankoop van 1.000 elektrisch voertuigbatterijen van oud de Technologieco. van Soundon New Energy van de technologiepartner heeft uitgebreid. De pas gevormde regeling volgt onmiddellijk OVERZEES Elektrische onlangs aangekondigde US$42 miljoen in gelijkheid financieringsnieuws.

 

laatste bedrijfsnieuws over OVERZEESE ELEKTRISCHE STAKINGENovereenkomst AAN AANKOOP 1.000 DE ELEKTRISCHE REEKSEN VAN DE BEDRIJFSVOERTUIGbatterij VAN DE TECHNOLOGIEco. VAN SOUNDON NEW ENERGY.  0

Soundon., OVERZEESE Elektrische enige batterijleverancier sinds 2012, ontwikkelde zeven overzees-Aandrijving ® batterijoplossingen tijdens de twee gedeelde reis van het bedrijf in de elektrische bedrijfsvoertuigruimte. Door deze nieuwe verhouding Elektrische realiseert het OVERZEES de kosten-baten van de batterij van Soundon en de technische deskundigheid van de machtselektronika, evenals hun productieefficiency. Dientengevolge die, is de batterijproductie aan de gang met vervullingsvoltooiing ooit in Q2 2021 wordt verwacht. De overeenkomst staat Elektrische ook OVERZEES toe om een significante 36 percentenvermindering de kosten van van de kilowatt-uur (kWu) eenheid te realiseren.

 

laatste bedrijfsnieuws over OVERZEESE ELEKTRISCHE STAKINGENovereenkomst AAN AANKOOP 1.000 DE ELEKTRISCHE REEKSEN VAN DE BEDRIJFSVOERTUIGbatterij VAN DE TECHNOLOGIEco. VAN SOUNDON NEW ENERGY.  1

 

Volgens Tony Fairweather, OVERZEESE Elektrische voorzitter en stichter, is Soundon niet alleen een leider van wereldklasse in innovatie en batterijtechnologie, maar hoogst beschouwd voor zijn productkwaliteit, op tijd levering, en concurrerende tarifering. „Onze verhouding op lange termijn met Soundon is een zeer succesvolle commerciële reis geweest en wij voorzien blijvend onze globale successen langs de manier delen.“ Terwijl de meerderheid van de aanvankelijke 1.000 batterijeenheden voor de Verenigde Staten slated is, zal het saldo naar OVERZEESE Elektrische inventarissen in Australië, Nieuw Zeeland en Zuidoost-Azië, samen met de eerste ingang van het bedrijf in de Europese markt gaan.

 

 

De OVERZEESE Elektrische exclusieve en merkgebonden technologie past honderden OEM platforms met dit grote orde gedeelde dwars drie belangrijke macht-systeem modellen:

  • Overzees-aandrijving ® 70 – bevat 88 kilowatt-uur (kWu)
  • Overzees-aandrijving ® 100 – bevat 101 kilowatt-uur (kWu)
  • Overzees-aandrijving ® 120 – bevat 138 kilowatt-uur (kWu)

Na de wezenlijke groei in nieuwe markten, OVERZEESE onlangs aangekondigd heeft Elektrisch het aanvankelijke privé plaatsingsgelijkheid financiering voor totale brutoopbrengst van ongeveer US$42 miljoen gesloten. De netto opbrengst van de investering zal Elektrische OVERZEES toestaan om zijn positie als marktleider in de elektrificatie van bedrijfsvoertuigen hard te maken terwijl het financiering van zijn aanzienlijke achterstand en het vergemakkelijken van meer proefprogramma's met exploitanten.

 

Met globaal hoofdkwartier en zeer belangrijke leiding in Los Angeles, Elektrische heeft het OVERZEES momenteel verrichtingen in zeven landen als: De V.S., Canada, Tainland, Indonesië, Austilia, Zuiden Afica en meer dan één miljoen mijlen van onafhankelijke Origineel Materiaalfabrikant (OEM) het testen en verrichting in dienst in alle markten.

 

Elektrische het OVERZEES assoieert momenteel met bedrijfsvoertuig OEMs, handelaars, exploitanten en upfitters om een nieuwe waaier van nul-emissies vrachtwagens te leveren en is op programma om meer dan 1.000 elektrische bedrijfsvoertuigen te leveren dit jaar. De bedrijfvoorspelling moet meer dan 15.000 voertuigen op de weg tegen eind 2023 hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit NMC-Batterij Auteursrecht © 2016-2024 Soundon New Energy Technology Co,.Ltd. Alle rechten voorbehouden.