Contacteer ons

Contact Persoon : Sophia Peng

Telefoonnummer : +86-18942049819

WhatsApp : +8618942049819

Free call

De intelligente installatie van de Lithiumbatterij-Soundon New Energy

September 25, 2018

Laatste bedrijfsnieuws over De intelligente installatie van de Lithiumbatterij-Soundon New Energy

     De fase Ⅲ van Soundon New Energy behandelt een gebied Tachtig duizend vierkante meters, met een jaarlijkse capaciteit 5GWh. Het project introduceert intelligent productiemateriaal zoals Li-ionen de anode en de kathode productie van de machtsbatterij, assemblage, inspectie en opslag/vervoer en logistiek. Bouw van intelligent verwerkingscentrum en productielijn, het intelligente centrum van de productiecontrole, intelligent de procesbeheersingssysteem van de productieuitvoering, intelligent opslag/vervoer en logistieksysteem en wolkendienstenplatform.

 

      Het productiemateriaal wordt gekocht van hoogste binnenlandse merken, en het uitvoerige intelligente beheersysteem van batterij van de lithium de ionenmacht wordt gebouwd om te realiseren de visualisatie van intelligent materiaal, automatische deklaag beweegt, die en snijdend, het bakken en ander processen rollen. Met MES-systeem, ERP systeem, de intelligente automatische efficiënte coördinatie van het logistieksysteem en integratie, hoofdplanning, het plannen, kwaliteit, technologie, de informatie zoals productielijn die, waarborgt de gegevenssynchronisatie in real time aan de database, de automatische productielijncontrole tegelijkertijd lopen te realiseren, productieproces al digitaal toezicht, grote gegevens de intelligente analyse en het besluit, de productieefficiency verbeterden, de kwaliteit van het product.

 

     In verder, zal Soundon New Energy de de batterijleider van de Zakmacht begaan te zijn, moet de onderneming leiden en toekomstgericht in technologie. De zacht-paktechnologie is de beste keus voor de huidige route van de lithium ionenbatterij. Nadat 260wh/kg massaproduktie was, zal de nieuwe energie van Soundon innovatie en R&D-middelen in de industrie integreren, R&D-investering verhogen specifiek, systeemkwaliteit en energiedichtheid en levensduur batterij verbeteren, structurele sterkte en materiële veiligheid blijven verzekeren om milieu-eisen te ontmoeten, en een reeks heersende stromingsopties bereiken die door het land worden geplaatst.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@soundonnewenergy.com
+8618942049819